Iedereen kan online Testosteron kopen zonder recept. Het voordeel daarvan is dat het snel bezorgd wordt en ook snel door u gebruikt kan worden. Maar u moet zelf bekijken of dat het geneesmiddel samen gaat met eventuele andere medicatie die u slikt. Neemt u de tijd om alles goed uit te zoeken, voordat u aan de Testosteron gaat beginnen. Testosteron kopen is zo gebeurd, maar nu eerst maar eens bekijken hoe u het moet gebruiken en wat de bijwerkingen kunnen zijn. Soms staan er veel bijwerkingen bij een medicijn, maar dat wil niet zeggen dat u overal last van gaat krijgen. Het zijn mogelijke bijwerkingen en sommige mensen zullen er een of meer ervaren, anderen merken niets. Maar het gaat er om dat u weet wat u kunt verwachten wanneer u Testosteron inneemt. Krijgt u lichamelijke klachten, dan weet u ook of dat het door de Testosteron komt als deze in de bijsluiter worden genoemd. Bij klachten, niet vermeld in de bijsluiter, die u ervaart na het gebruik van Testosteron en nooit eerder heeft gehad is het raadzaam deze te melden.

Testosteron

Testosteron is een geslachtshormoon. Het woord testosteron is een samenstelling van testis (Latijn voor teelbal) en steroïde.

Klik hier voor meer informatie over Testosteron.

Testosteron is een geslachtshormoon.

Het woord testosteron is een samenstelling van testis (Latijn voor teelbal) en steroïde. De zuivere stof komt voor als een witte kristallijne vaste stof, die onoplosbaar is in water.

Testosteron is het belangrijkste androgeen (mannelijke geslachtshormoon). Testosteronconcentraties in bloed zijn voor de puberteit laag en stijgen tijdens de puberteit naar volwassen waarden. Bij vrouwen zijn de testosteronconcentraties veel lager dan bij mannen. Bij hen wordt ongeveer 30% door de ovaria en de rest door de bijnieren geproduceerd.