Bankoverschrijving via FTC is weer mogelijk!

Het lange wachten is eindelijk afgelopen, sinds afgelopen vrijdag 17-12-21, kunnen wij weer de optie bankoverschrijving bieden!

Voor velen voelt een bankoverschrijving een stuk makkelijk en/of veiliger als een bitcoin betaling. Dit kunnen wij begrijpen, daarom zijn wij ook verheugd, dat wij deze optie weer kunnen bieden.

Naast bankoverschrijvingen blijft Anabolen Gids, de site voor al uw anabolen steroïden, ook de optie bitcoin betalingen bieden. De optie postbetalingen en afhalen zijn door deze betaaloptie wel vervallen en zullen wij in het nieuwe jaar niet meer aanbieden.

Nu kan je voortaan nog makkelijker je betalingen bij ons doen en kunnen wij jou nog beter bedienen! Om hier gebruik van te willen maken hoef je alleen te kiezen voor de optie “Bankoverschijving” tijdens het afrekenen en de instructies te volgen.

Wij willen gelijk als het team van anabolengids van deze gelegenheid gebruik maken, om jullie, als onze klanten te bedanken voor het afgelopen jaar.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid en geluk toe! Alvast hele fijne dagen toegewenst en een gelukkig nieuwjaar.

Wij zijn de aankomende feest weken gewoon open voor jullie anabolen producten. Wij hopen jullie ook allemaal weer te zien in het nieuwe jaar.

 

Team anabolengids!

Bodybuilders versie van een sprint, kracht en duur gecombineerd!

Hill running leert de drive-fase van een sprint zoals niets anders dat kan.

Ik ben opgegroeid in de late jaren 80, ben mijn hele leven een atleet geweest en ben al zo lang als ik me kan herinneren dol op voetbal.

Dus een van mijn favoriete kinder trainingsverhalen is het verhaal over de heuvel die de legendarische running back Walter Payton gebruikte om zichzelf buiten het seizoen te conditioneren. Kijk overal op internet en je kunt verhalen vinden over Payton’s buitengewone conditionering.

Hoe hij atleten uit alle sporten liet komen om met hem te trainen, en hoe ze uiteindelijk allemaal zouden afleggen tegen hem. Hij is een van de meest productieve hardlopers van de NFL. Misschien wel een van de grootste aller tijden, en de heuvel was zijn geheim.

Ik coach nu bijna twintig jaar en ben geobsedeerd door heuvellopen. Dit heb ik aan Payton te danken, en aangezien snelheid het ultieme doel is in al mijn programma’s, zijn heuvels (of trappen voor degenen onder jullie die geen geschikte heuvel in de buurt hebben) een absolute must in elk snelheids- of conditieprogramma . Ik heb het grootste deel van mijn carrière verdeeld tussen Cal Poly en San Jose State en beide plaatsen hebben aanzienlijke hellingen op heuvels / stadions die perfect zijn om mijn atleten te drillen.

Waarom Heuvels?

Krachtig en explosief zijn is van cruciaal belang als we het over snelheid hebben. Vooral tijdens de acceleratiefase.

Een slagman die over de eerste honklijn racet om een ​​worp te verslaan, of een voorwaartse explosie naar de hole, de plotselinge uitbarsting van snelheid is de belangrijkste factor. Het zijn de eerste drie tot vijf stappen die het succes van de inspanning bepalen.

Bekijk de NFL-combinatie. Als je de atleten de veertig ziet sprinten, is het de start die het meest bepalend is voor een goede tijd. Omgekeerd wanneer je een man uit de poort ziet strompelen of een slordige stap zet. Kun je er zeker van zijn dat de tijd minder dan indrukwekkend zal zijn.

Hill running leert de drive-fase van een sprint zoals niets anders dat kan. Vanwege de helling moet de loper de voorvoet gebruiken om te klimmen. Een van de belangrijkste aanwijzingen voor snelheidstraining  is dat de voorkant van de voet voor snelheid is, en de hielen voor het remmen. Zelfs grote jongens, die vanwege hun grootte en neiging om eerst contact te maken met de hiel, worden gedwongen in een “passende” sprintpositie. Denk aan de helling die je ziet bij sprinters van wereldklasse in de eerste 50-70 meter van een 100 meter sprint. Dat is de positie die we willen leren en de heuvel doet het automatisch voor ons.

See the source image

Sprinten en bodybuilding gecombineerd. Conditioneel trainen en ook spiermassa kweken

Het meest voor de hand liggende voordeel is de belasting die heuvellopen op de benen legt. Ik heb altijd gedacht dat parachutetrekken, rennen met banden en partnerslepen dwaas was. Dit aangezien al die apparaten of routines gericht zijn om tijd voordelen te trainen op de heuvels. Na squatten, olympisch tillen en/of kettlebell training, gaat niets zo goed in op beenkracht en explosiviteit als sprinten op een heuvel.

Hills gebruiken voor laterale toepassingen

De overgrote meerderheid van de teams die ik voor het sprinten train. Hebben in hun eigen sport niet echt kans om rechtdoor te rennen. Dit waar juist de baantrainingen hen ten goede zouden komen (denk aan topsnelheid).

Wij besteden bijna al onze tijd aan het plotseling draaien van het lichaam. Veel kinderen weten niet of nauwelijks hoe ze moeten draaien. Ze hebben geen idee waar hun lichaam zich in de ruimte bevindt.  Ze gebruiken hun tenen om te vertragen, en hebben weinig controle over hun momentum wanneer ze sprinten.

Vanwege de helling van de door u gekozen heuvel, moet de loper zijn/haar aangedreven voet natuurlijk in een “voorvoet” positie plaatsen wanneer ze zijdelings klimmen. Als ze dat niet doen, gaat hun efficiëntie door het toilet en zullen ze, bijna instinctief, de behoefte voelen om zich aan te passen. Als je op een vlakke ondergrond staat. Dan is een van de belangrijkste dingen die ik je leer om op de been te blijven, en je voet zo op het buitenbeen te zetten van een richtingsbocht.

Dit doet twee dingen.

Ten eerste kan de sprinter tijdens het rennen volledig zijn voet gebruiken. Ten tweede is het directioneel synchroon met waar ze heen proberen te gaan. Geloof het of niet, dit is iets dat veel van deze kinderen niet kunnen als ze voor het eerst komen opdagen. En wat krijg je als ze deze techniek niet beheersen, een langzame, machteloze poging om zichzelf snel om te draaien.

Vervolgens is de zwaartekracht een bullebak. De natuurlijke helling van de heuvel vereist een zeer krachtige duw. Een die nodig is op een vlakke ondergrond wanneer de atleet probeert te versnellen.

Als ik een kind de heuvel op kan laten slepen, zijwaarts of recht vooruit, hebben ze context en kan ik dat soort begrip op vlakke grond duidelijk maken.

De voordelen van achterwaartse heuvelsprints

Achteruit sprinten op een heuvel is de perfecte manier om je atleten te trainen. De heuvel die ik gebruik, ligt achter ons sportcomplex in Cal Poly. Het is een klim van ongeveer 35 meter met een hellingspercentage van ongeveer 14 procent Stijl.

We hebben achteruitlopen geïntegreerd in de laatste fase van onze heuveltrainingen. Een deel ervan is omdat ik wil dat mijn kinderen zich behoorlijk ongemakkelijk voelen. Dit hebben ze nodig voor de functionele snelheid van mijn verdedigende backs en linebackers. Het andere deel is omdat ik wil dat ze een zekere mate van taaiheid ontwikkelen.

Toen ik op de universiteit zat, moesten we achteruit lopen langs de buitenkant van het Begley-gebouw bij EKU. Eerlijk gezegd was het een manier om ons ellendig te maken. De veranderingen in de helling buiten waren constant en er was een intieme relatie met ellende.  Ons werd verteld dit 15 minuten of langer te doen zonder te stoppen. Het was een totale schokbeweging, maar het leerde ons een les: leer hoe je door pijn heen kunt bijten. Niets onvoorzichtigs, alleen een beenverbranding waardoor je bijna zou kokhalzen van je eigen braaksel.

De voetaandrijving die achterwaarts rennen op een heuvel produceert, kan in principe nergens anders worden gedupliceerd.

Het leert de kinderen hoe ze moeten duwen met alles wat ze van de voorkant van de voet hebben. Onthoud dat acceleratie plaatsvindt aan de voorkant van de voet en remmen in de hiel. Dit traint de hardloper in de juiste druk, waar ze deze moeten plaatsen en hoe ze hun voeten op een economische manier kunnen gebruiken.

Heuvels leren hardloopefficiëntie

Nogmaals! Vanwege de helling wordt de loper in een positie gebracht waarin hij geen andere keuze heeft. Hij moet zich volledig in spannen. Vanwege de afstand moeten ze een heuvel op reizen. Bij gewoon springen of sissified hopping duurt het 10 keer langer om de heuvel op te gaan. Omdat ze willen dat het zo snel mogelijk voorbij is, krijg je een natuurlijke volledige inspanning.

De begrenzing bleek het moeilijkste te zijn voor mijn kinderen.

Andere dingen doen misschien meer pijn, maar de grens opzoeken zorgt ervoor dat ze zo hard mogelijk werken. Hun bewegingen coördineren om zo efficiënt mogelijk te zijn.

Tevens verbrandt hun anaërobe energiesystemen volledig tot de grond toe op. Het is een genot om naar te kijken.

Credits: Homepage – Breaking Muscle

 

Bankoverschrijving via FTC is sinds vrijdag weer mogelijk!

Het lange wachten is eindelijk afgelopen, sinds afgelopen vrijdag, kunnen wij weer de optie bankoverschrijving bieden!

Voor velen voelt een bankoverschrijving een stuk makkelijk en/of veiliger als een bitcoin betaling. Dit kunnen wij begrijpen, daarom zijn wij ook verheugd, dat wij deze optie weer kunnen bieden.

Naast bankoverschrijvingen blijft Anabolen Gids, de site voor al uw anabolen steroïden, ook de optie bitcoin betalingen bieden. De optie postbetalingen en afhalen zijn door deze betaaloptie wel vervallen en zullen wij in het nieuwe jaar niet meer aanbieden.

Nu kan je voortaan nog makkelijker je betalingen bij ons doen en kunnen wij jou nog beter bedienen!
Om hier gebruik van te willen maken hoef je alleen te kiezen voor de optie “Bankoverschijving” tijdens het afrekenen en de instructies te volgen.

Wij willen gelijk als het team van anabolengids van deze gelegenheid gebruik maken, om jullie, als onze klanten te bedanken voor het afgelopen jaar.

Wij wensen iedereen heel veel gezondheid en geluk toe! Alvast hele fijne dagen toegewenst en een gelukkig nieuwjaar.

Wij zijn de aankomende feest weken gewoon open voor jullie anabolen producnten.

Wij hopen jullie ook allemaal weer te zien in het nieuwe jaar.

Team anabolengids!

De site voor anabolen steroïde!

Anabolen Gids is de site waar u terecht kunt voor alle informatie over van anabolen steroïde en alles wat hiermee te maken heeft. Om het juiste resultaat te behalen spelen de factoren zoals voeding, training en een goede rust van groot belang.

Anabolen Gids is officieel leverancier van Supreme Pharmacy Labs, MusclePharm, Oxygen, Extreme Pharma, Multipharm Healthcare, Pfizer HGH en diverse andere merken. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor alle producten die onder de noemers Anabolen Steroiden en Human Growth Hormone  vallen.